Kontakt

Tillykke til Mulle

Fonden ConCura tog tirsdag den 18/6 afsked med vores allesammens Mulle, der har gennemført sin Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU) med fokus på værkstedsfagene mekaniker, gartner og træsløjd. Mulle kom til Fonden ConCura som grundskoleelev i 2015 og her sidenhen udviklet sig både fagligt og personligt.

Undervejs viste det sig, at Mulle fattede særlig interesse for at betjene stedets havetraktor. Han blev derfor et par dage om ugen tilknyttet Fonden ConCuras tekniske afdeling v/Michael Østervold, som siden har haft et tæt samarbejde med Mulle om alle de færdigheder, man skal håndtere og udvikle for at kunne vedligeholde store græsarealer. Michael og Mulle startede læringsforløbet med at køre ”Kongens efterfølger”, hvor Mulle fulgte efter Michael, men efterhånden lærte Mulle selv at holde retning og følge et mønster i græsslåningen, ligesom han også har lært at rengøre og vedligeholde havetraktoren.

Mulle er nu færdiguddannet, hvilket blev fejret med en dimissionsfest, hvor Mulle foran sin familie fik overrakt et certifikat for gennemført forløb og fik sat hue på hovedet af sin mor. Vi ønsker Mulle alt det bedste i fremtiden.

© 2024 Fonden ConCura | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram