Kontakt

Transport og Service

Fonden ConCuras afdeling for Transport og Service dækker over vores transportteam, rengøringsteam og vores håndværkerteam. Alle vores teams er specialiserede i netop de services, de tilbyder, med henblik på at kunne løse flest mulige opgaver selv, og dermed gøre os mere uafhængige af eksterne leverandører. Det giver et højt, stabilt kvalitetsniveau samt sikrer, at de, der opholder sig på vores områder, har børneattest og er bekendt med udfordringerne ved at arbejde blandt børn med særlige behov.

 

Vores medarbejdere

Vores transportservice er vores og jeres garanti for, at transporten foregår sikkert og trygt. Vores chauffører henter de børn og unge, der har deres hverdag hos Fonden ConCura om morgenen, og kører dem hjem om eftermiddagen. Vi sørger for, at det som udgangspunkt er de samme chauffører, der kører på samme tidspunkter af dagen. På den måde kører børnene kun med chauffører, de allerede kender.

Klik her for at møde vores medarbejdere og se, hvilke ansvarsområder de har.

 

Vores busser

Fonden Concura råder over flere minibusser. Vores minibusser er alle af nyere dato og udskiftes løbende, således at de altid er up-to-date med det nyeste indenfor sikkerhed og køreegenskaber.

 

Hvem kan gøre brug af transportordningen

Alle Fonden ConCuras tilbud kan gøre brug af transportordningen, men tilbuddet kører på selvstændige kontrakter.

 

Medarbejdere

Se Transport og Services medarbejdere her.

Kontakt Transport og Service

Kontakt vores administration, for at høre mere om Transport og Service.

 

Hent information i PDF-format

Fonden ConCura - Transport og Service

 

© 2024 Fonden ConCura | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram