Kontakt

Tag på aftentur med Hjalm

Mens vi følger situationen omkring COVID-19 tæt, har vi valgt at åbne billetsalget for sommerens aftensejladser med Hjalm. Vi forbeholder os retten til at aflyse turene, hvis restriktionerne omkring forsamlinger eller øvrige påbud forhindrer os i at gennemføre.

Brug sommeren på lokale oplevelser, og støt op om et af Holbæks ældste træskibe. Mange af sommerens togter er desværre aflyst, så vi har i endnu højere grad brug for lokal opbakning for at sikre, at vi fortsat kan vedligeholde og drifte det smukke skib.

Tag med os ud og oplev Holbæk fra søsiden, når vi sejler ud fra Holbæk Gl. Havn kl. 17.45. På turen gennem Holbæk Fjord vil der både være udsyn ind over Holbæks skyline og et kig til de smukke naturområder og lokalsamfund, der omgiver byen såsom Hørby, Bognæs, Kirsebærholmen og Orø. Slå dig ned på dækket med et varmt tæppe, som du kan låne af os, mens du nyder medbragt tapas eller en skovturskurv. Vi sælger øl, vin og vand ombord.

Har du lyst til et indblik i, hvad det vil sige at sejle Hjalm? Vi spørger gerne, om folk vil give en hånd med sejlet eller tovværket, så grib endelig chancen for at få en ægte maritim oplevelse. Følg din nysgerrighed med et kig ind i styrhuset eller spørgsmål til vores mandskab. Vi tager gerne en snak med dig om Hjalm, sejlads, farvande eller hvad der lige måtte falde dig ind.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig sommeraften i den friske luft på Holbæk Fjord.

© 2024 Fonden ConCura | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram