Kontakt

Pedel Jan Kurt Andersen har fået tildelt den kongelige belønningsmedalje

Efter 45 års tro tjeneste har pedel Jan Kurt Andersen valgt at gå på pension d. 14.7.2017.

Jan Kurt Andersen har været ansat i ConCuras (tidligere Holbæk Amts Plejehjemsforening og Familieplejen Holbæk) afdelinger siden 1.3.1972.

Jan Kurt Andersen har i alle årene sørget for vedligeholdelse af ejendommene Kvarmløsevej 20 med tilhørende ejendomme på Villavej i Tølløse, samt Københavns Kommunes ejendomme på Tølløsevej i Tølløse, som husede Tølløse Børne- og Ungepensions skole.

Tølløse Børne- og Ungdomspension ændrede senere navn til Specialinstitution Tølløse og blev lukket 1.6.2015 af Københavns Kommune, som ConCura havde indgået driftsaftale med.
Jan Kurt Andersen fortsatte, på trods af de mange omvæltninger dette medførte, pligtopfyldende med at udføre sit arbejde på ejendommene, og gør det stadig. I dag holder andre af ConCuras afdelinger til på ejendommene.

I den forbindelse vil Jan Kurt Andersen få overrakt den kongelige belønningsmedalje fredag d. 9. juni, som er Jan’s sidste arbejdsdag på ConCura.

© 2024 Fonden ConCura | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram