125 år med udvikling for vores børn, unge og familier – og os

Oprettet d.

I 2020 runder Fonden ConCura en ganske særlig milepæl. Den 28. november er det 125 år siden, at det daværende Holbæk Amts Plejehjemsforening blev stiftet med henblik på at tilbyde forsorg til lokalområdets udsatte. 125 år og et par navneskifter senere er vi i dag en moderne selvejende fond, der dagligt arbejder for at tilbyde hele paletten indenfor specialiserede socialtilbud til børn, unge og familier.

De 125 år vil blive fejret på en måde, der både giver vores børn og unge en uforglemmelig dag, men hvor vi også inviterer offentligheden indenfor til at lære os bedre at kende.

På vores store aflastningsafdeling i Kvanløse og på Skolen i Tølløse vil vi samle vores børn og unge til en privat fest på deres præmisser. Her vil der både være underholdning og bespisning i børnehøjde, således at børnene og de unge også mærker, at dette er en særlig dag for Fonden Concura. For hvor var vi i dag, hvis ikke vi havde en masse glade børn og unge, som til stadighed trives i vores tilbud?

På vores hovedadresse i Tveje Merløse planlægger vi en stor reception, hvor vi håber på deltagelse af prominente gæster, personer, der tidligere har haft tilknytning til Fonden ConCura, samt personer fra lokalområdet. Vi forbereder at få Fonden ConCuras historie nedskrevet og dokumenteret af en historiker, således at vores 125-årige virke kan blive bevaret for eftertiden. Dette historieskrift vil blive præsenteret ved arrangementet, hvor der også vil blive holdt taler og vist rundt af nogle af vores unge. Alt dette og meget mere er fortsat i støbeskeen, og vi ser frem til snart at kunne løfte sløret lidt mere for vores planer.