Velkommen til Fonden ConCura

Fonden ConCura blev stiftet i 1895 under navnet Holbæk Amts Plejehjemsforening. Siden skiftede navnet til Familieplejen Holbæk og i 2007 til ConCura. ConCura betyder ”med hjertet” og er udledt af det latinske ord; ”cura”: At pleje, støtte og helbrede. Fonden ConCura holder til i Holbæk og Tølløse, men udfører opgaver på landsplan.

Fonden ConCura er en nonprofit fond, der udfører forebyggende, afdækkende og behandlende socialpædagogisk arbejde, målrettet børn, unge og deres familier. Vi har vores professionelle fundament forankret i mere end 100 års erfaring inden for børne- og ungeområdet, og vi udvikler os til stadighed. Vi er kendt for at kunne skræddersy løsninger, der ikke går på kompromis med fagligheden og til yderst konkurrencedygtige priser. Flere af vores afdelinger er certificeret af Akkreditering Danmark. Med akkrediteringen har vi en ekstern og uafhængig bedømmelse af kvaliteten af vores arbejde.

Vi kan løse opgaver akut og på alle tider af døgnet, alle dage i året.
Hos os finder du hele paletten indenfor det socialpædagogiske felt, hvilket vi illustrerer gennem vores blomst. Brug blomsten som guide rundt på siden, hvor du kan blive præsenteret for alle aspekter af vores arbejde:

 

 

Aflastningen