Fester

Hold din fest ombord på Hjalm

Gør din fest til en oplevelse, som dine gæster vil mindes med glæde. Mange store begivenheder kan med fordel afholdes ombord på Hjalm. Kombiner den hyggelige fællesspisning, som kendetegner de klassiske familiefester, med en udflugt, hvor gæster i alle aldre kan mingle, slappe af, bade, lære om sejlads, nyde naturen og tage en masse fantastiske fotos til familiealbummet.

Book os f.eks. til: barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, fornyelse af ægteskabsløfter eller jubilæum.

Nedenfor kan du se forslag til, hvordan vi kan gøre din begivenhed til en mindeværdig, maritim oplevelse.

Inspiration til den fulde festoplevelse til søs

Når I holder fest ombord på Hjalm, kan I få det lige så traditionelt eller utraditionelt, som I måtte ønske. I ”banjen” er der langborde med plads til 32 personer i alt, hvor der både kan indtages et uformelt måltid eller dækkes op til fest. I kan også spise oppe på dækket, hvor vi f.eks. kan anrette et kaffe- og kagebord, der giver gæsterne mulighed for at slå sig ned med et tæppe på dækket eller cirkulere rundt, hyggesnakke og nyde udsigten. Mulighederne er mange, og vi har erfaring med det meste, lige fra servering af velkomstdrinks, når I går om bord, til at underholde med et lille foredrag om Hjalm og livet til søs. Du kan enten bestille maden gennem os eller selv arrangere catering. Vi står klar til en snak om, hvad kabyssen formår, så vi sikrer, at du og dine gæster går mætte og glade fra borde.

Har du altid drømt om at sætte storsejlet, kigge indenfor i et styrhus eller synge sømandsviser, mens du spejder ud over vandet? På Hjalm kan I vælge at læne jer tilbage og nyde sejladsen, eller I kan lade os give jer et spændende indblik i, hvad det kræver at sejle et gammelt træskib. Tag en snak med os om, hvordan vi kan aktivere gæsterne med sjove indslag, så du kan skrive en spændende og anderledes invitation.

Hvor vil du gerne sejle hen? Vores skipper er fuldbefaren i de lokale farvande og kan sejle en tur med masser af udsigt og fotomuligheder, eller finde den perfekte lækrog i en rolig vig. Vi kan også gå i havn i en af de lokale havne, så man kan komme en tur i land. Vi vejleder i, hvor langt man kan komme på den tid, I ønsker at tilbringe ombord, og tilrettelægger gerne turen, så selv de mindst søstærke kan føle sig helt trygge ved en dag på Holbæk Fjord eller Isefjord. 

Er vejret til en dukkert? Efter aftale med skipper og på eget ansvar er det muligt at bade fra Hjalm. Vi finder et sted, hvor I kan hoppe ugeneret i vandet. Bagefter kan man skylle sig af for saltvand og klæde om på vores badeværelse, så man kan vende ordentlig påklædt tilbage til festen.  

 

Bespisning ombord

Hjalm samarbejder med restauranten i Holbæk Sportsby om at levere lækker catering efter jeres ønsker. Det er også muligt selv at medbringe mad.

Her er et par forslag til menuer:

Kold menu

Varm menu

Læs mere om restauranten her.

 

Kontakt os for at høre nærmere om en fest til søs.

Martin Dencker - Skipper

Telefon: 51 67 24 18
E-mail: info@hjalm.dk