Familieafdelingen

 

Konsulenterne udfører socialpædagogiske opgaver af forebyggende, afdækkende og behandlende karakter med børn, unge og familier efter Servicelovens bestemmelser. Konsulenterne har en bred erfaring og er særligt specialisere i arbejdet med udsatte børn og unge. Konsulenterne er, udover grunduddannelsen, uddannet i kognitiv terapi og metode, ART (Aggression Replacement Training) og uddannelsen i Cool Kids ved Psykologisk Institut, Århus Universitet.   
Konsulenterne er kendt for at kunne varetage mangeartede og komplekse opgaver. Vi løser ad hoc opgaver fra time til time 365 dage om året og på alle tidspunkter af døgnet. Vi ”holder” aldrig en sag længere tid end, hvad vi fagligt kan stå inde for.  Vi kan udføre opgaverne på kontrakt- eller timebasis. 
Vi arbejder altid med en høj grad af inddragelse af dem, vores ydelser er målrettet til, da vi ved, at det er centralt for at skabe progression. Blandt andet derfor gennemgår og drøfter vi altid udviklingsplaner, statusrapporter m.m. med den enkelte, inden målene lægges fast.

 

Overordnet vægter vi:
•    Høj faglighed og kvalitet  
•    Grundig visitation
•    Tilgængelighed og fleksibilitet
•    Rettidighed i forhold til rapporter og tilbagemeldinger

 

Medarbejdere

Se Familieafdelingens medarbejdere her

 

Kontakt Familieafdelingen

Kontakt os for en uforpligtende snak

 

Hent information i PDF-format

Fonden ConCura - Familieafdelingen